Søskendehuset Bella Vista

Søskendehuset Bella Vista

Velkommen til opholdsstedet Bella Vista, en afdeling ved Fonden Nordjysk Børne-Ungecenter.

Telefon: 51 41 20 15
E-mail: bellavista@nbu-center.dk

SøskendeHuset Bella Vista. 

Huset Bella Vista er et søskendehus til udsatte børn og unge med plads til 4 søskende. Bella Vista er et socialpædagogisk opholdssted efter de herom gældende paragraffer i servicelovens § 66, stk. 5.

Beliggende i skønne naturomgivelser i Brovst, tæt på Bratskov, skole, indkøb, butikker, fritidsaktiviteter og meget mere. Derforuden ligger vi tæt på Fosdalen, Limfjorden og Vesterhavet. Bella Vista har åbent 365 dage om året.

Se vores video

Vores pædagogik & værdier

Bella Vistas værdier afspejler vores pædagogiske tilgang til børnene samt tankegange bag sverigemodellen Nordjylland. Vi er af den overbevisning at ethvert barn har krav på omsorg, tryghed, opmærksomhed, opdragelse, stimuli samt tydelige og troværdige voksne – der tager ansvaret for relationen.

Ydermere mener vi at alle har brug for og ikke mindst har krav på et individuelt behandlingsforløb, målrettet det enkelte barns behov og formåen.

Vi vægter højt at Bella Vista er indrettet som et helt almindeligt hjem. Vores grundtanke er at skabe et hjem, som med dets kultur og normer sikrer optimale opvækstbetingelser for hver enkelt barn.

Der er en synlig og forståelig dags – og døgnrytme, og vi bestræber os på at alle har oplevelsen af en almindelig familiesituation med fritidsaktiviteter, legeaftaler, traditioner, pligter og ansvar.

Bella Vista er et lille, trygt og overskueligt miljø med få nærværende og troværdige voksne. Vi arbejder med italesætning og positiv spejling for at hjælpe barnet med f.eks. en spiseforstyrelse eller angst i Nordjylland.

Vores dagligdag afspejles i struktur, forudsigelighed og faste rammer og vores pædagogik har afsæt i en anerkendende og værdsættende tilgang til det enkelte barn.

Mød vores personale

I løbet af 2016-17 blev hele personalegruppen videreuddannet og gennemførte KRAP kursus ved psykolog Peter Storgård.

Diana

Socialfaglig koordinator

Mark

Pædagogisk medarbejder

Jesper

pædagog

Ann

Pædagog

Birgitte